Részletes leírás
Remek ízesítő húsokhoz, grillezett húsokhoz, burgonyás ételekhez, chipshez és snack falatokhoz.
Különleges szósz édes és csípős paprikával, nyári szarvasgomba kivonattal, paradicsommal, fokhagymával és fűszerekkel.
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.
Víz, édes és csípős paprika sűrítmény 20%, cukor, fehérborecet, paradicsomsűrítmény, nyári szarvasgomba lé (Tuber aestivum Vitt.) 3%, olívaolaj, só, kukoricakeményítő, természetes aroma, fokhagymapor, sűrítőanyag: xantán gumi, sárgarépa és hibiszkusz sűrítmény, maltodextrin, feketebors.
Remek ízesítő húsokhoz, grillezett húsokhoz, burgonyás ételekhez, chipshez és snack falatokhoz.