Carré Suisse Lait Caramel Sel de Guérande BIO No13 100g
Carré Suisse Tejcsokoládé Karamell & Guérande-i só No13 100g
1 899 Ft
Egységár: 18 990 Ft / kg

Carré Suisse Tejcsokoládé Karamell & Guérande-i só No13 100g

  • Cikkszám: 589240
Szállítható
1 899 Ft
Egységár: 18 990 Ft / kg
A csokoládéban rejlő édes, ropogós karamell darabkák kitűnően passzolnak a Guérande-i tengeri sóhoz. Egy igazán különleges és harmonikus ízpár!
Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

A Carré Suisse egy új prémium csokoládé márka, mely a svájci tradíciók és az örök innováció harmonikus egységén alapszik. A két alapító találkozása egy igazán szerencsés véletlennek köszönhető, ugyanis Aude és Cyrille egy autóstoppolás alkalmával ismerkedtek meg. Hamar megtalálták a közös hangot és végül elhatározták, hogy közösen megalapítják a Carré Suisse-t egyetlen egyszerű céllal: hogy kimagasló minőségű svájci csokoládét készítsenek, mely elérhető mindenki számára. A Carré Suisse választékát tizenegy fenséges csokoládé tábla alkotja, melyek megkóstolásával megismerhetjük a minőségi csokoládét teljes pompájában!

Összetevők

nádcukor, kakaóvaj, teljes tejpor, karamell chips 10% (nádcukor, teljes tejpor, vaj, glükóz szirup), kakaómassza, guérande-i só, vanília

Allergének

tej, mogyoró, mandula

Részletes leírás

A legfinomabb kakaóból és 100%-ban természetes összetevőkből előállított remekmű, ami méltán öregbíti tovább a svájci csokoládéipar hírnevét.
Teljes leírás