Részletes leírás
A fermentálás és szárítás után a kakaóbabokat pörkölik, eltávolítják a héjukat, majd őrlik és a csokoládéhoz adják. Kóstolja meg ezt a különleges ízharmóniát!

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
Ez a 'grué' Santo Domingo szigetén termett apró kakaóbab-darabkákkal készült.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1948 óta működő Michel Cluizel cég azon ritka manufaktúrák egyike, akik kakakóbabot dolgoznak fel. Ma már több mint 6000 dolgozó munkálkodik azon, hogy csokoládéik kiváló minőségben, valamint izgalmas és ötletes kivitelben kerüljenek a boltok polcai
kakaó (amelynek legalább 10%-a kakaóbab), cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: repcelecitin, Bourbon vaníliarúd. Kakaó szárazanyag tartalom min. 63%.
Nyomokban csonthéjas magvakat, tejet és glutént tartalmazhat!
A fermentálás és szárítás után a kakaóbabokat pörkölik, eltávolítják a héjukat, majd őrlik és a csokoládéhoz adják. Kóstolja meg ezt a különleges ízharmóniát!