Részletes leírás
Kizárólag biológiailag ellenőrzött alapanyagok felhasználásával készült.
Az agave szirup a cukor vagy a méz helyettesítésére rendkívül jól alkalmazható.
A francia Favols-Naturgie cég 1966 óta készít magas gyümölcstartalmú lekvárokat, 100%-os gyümölcskészítményeket prémium minőségű bio gyümölcsökből és természetes alapanyagokból. Speciális, alacsony hőmérsékletű vákuumos főzési módszerük megőrzi a gyümölcsök érzékszervi tulajdonságait (szín, állag, íz stb.), miközben a készterméket alacsony glikémiás indexen tartja (cukorbetegek, diétázók is fogyaszthatják).
biogazdálkodásból származó agave szirup
Kizárólag biológiailag ellenőrzött alapanyagok felhasználásával készült.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.