Részletes leírás
                    A juharszirup egy sűrű, mézre emlékeztető állagú, karamelles jegyekkel rendelkező, természetes édesítőszer, amelyet a juharfa nedvéből állítanak elő. Elsősorban Észak-Amerikában és Kanadában édesítenek vele palacsintát és egyéb édességeket, de különleges                 
                
                    Teljes leírás                
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
