A Culinaris Retail Kft., a Hegyvidék Bevásárlóközpontban lévő üzletében, „CULINARIS MARKET” elnevezésű, új szolgáltatást indít vásárlói részére. 

A szolgáltatás lényege: 

  1. Párizs melletti Rungis Nemzetközi Piacról érkező termékek kerülnek értékesítésre a CULINARIS MARKET elnevezésű szolgáltatás keretében. 
  2. A szolgáltatás a Hegyvidék Bevásárlóközpontban vehető igénybe, a frissáru pultnál kell a vásárlónak vásárlási szándékát jelezni. Az áruválasztékot a frissáru pultnál elhelyezett katalógusból vagy online a www.culinaris.huoldalon tekintheti meg. A rendelés leadására csak személyesen, a Hegyvidék Bevásárlóközpont Culinaris üzletében van mód. 
  3. Vásárló rendelését írásban adhatja le, a megrendelést köteles aláírni, majd a megrendelés ellenérétékének 50%-t köteles a megrendelés leadásával egyidejűleg megfizetni (készpénzes vagy, bankkártyás fizetés útján).
  4. A Culinaris a leadott rendelést, a következő hét csütörtök napján, a Hegyvidék Bevásárlóközpont Culinaris üzletében adja át a vásárlók részére. A rendelést a vásárló a Hegyvidék Bevásárlóközpont Culinaris üzletébe történő kiszállítást megelőző hét csütörtök napjáig adhatja le, este 8 óráig. A rendelés írásban (email útján, a (***) email címen) legkésőbb a rendelés leadását követő hétfő esete 8 óráig módosítható.
  5. A megrendelt árut, a megrendelés leadását következő hét csütörtök napján, nyitvatartási időben veheti át vásárló. A csütörtökre átvételre előkészített áru átvételének elmaradásáért, az áru minőségi romlásáért felelősséget nem vállal a Culinaris. Az áru ellenértékének fennmaradó 50%-t, átvételkor kötelesek a vásárlók megfizetni. Az áru ellenértékét a vásárló akkor is köteles megfizetni, ha az áru átvételét elmulasztotta, az át nem vett rendelés ellenértékének a megfizetéséig újabb rendelést nem fogad el a Culinaris a vásárlótól. Amennyiben a vásárló utólag (késedelmesen) jelzi, hogy az árut nem kívánja átvenni/ vagy nem vesz át, úgy vásárló a megfizetett 50% ellenérték összeget elveszíti.
  6. Amennyiben a Culinaris nem tudja beszerezni a leadott rendelésben meghatározott terméket, úgy arról előzetesen értesíti a vásárlót. Ilyen esetben, a vásárló választása szerint a már megfizetett vételárat a vásárló részére visszafizeti (a fizetés teljesítésével azonos módon), vagy a következő heti rendelés ellenértékébe beszámítja. Megrendelő fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelt termék mennyisége eltérhet +/- 5 dkg-vel, tekintettel arra, hogy az áru minőségi esztétikai romlás nélküli csomagolása ezt megkívánhatja. Az eltérés értéke az áru átvételekor kerül a fennmaradó ellenértékben/ellenértékre rászámítva elszámolásra.
  7. Culinaris felelősségét kizárja, amennyiben a beszerzési piacon kialakult áruhiány miatt nem tudja az árut szolgáltatni a vásárló részére a megrendelés hetét követő csütörtöki napon, ilyen esetben az elszámolásra a 6. pontban meghatározott módon kerül sor. 
  8. Culinaris az árut megfelelően csomagolva adja át vásárlói részére.
  9. A rendelés felvételéhez szükséges, hogy a rendelést leadó személy (érintett személy) nevét, telefonszámát, email címét közölje a rendelést felvevő eladóval. Az adatkezelő a Culinaris Retail Kft. (székhely: 1025 Budapest, Pusztaszeri út 5). A rendelés leadásával az adatok felvételéhez és kezeléséhez hozzájárul vásárló. Adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása a GDPR 6. cikk 1) bekezdés a) pontján alapul. Az adatkezelés célja, hogy a vásárló rendelésének a rögzítése és a kapcsolattartás, amennyiben a rendelés teljesítése bármilyen oknál fogva akadályba ütközik. A részletes adattájékoztató a www.culinaris.huweboldalon található.

A vásárló kijelenti, hogy a megrendelés leadásával a szolgáltatási feltételeket megértette, azokat elfogadja.