Részletes leírás
Forrócsokoládé, házi csokoládé és bonbon készítéséhez, desszertekhez remek, de sütemények bevonásra is tökéletes.
Lágy, könnyen olvadó belga étcsokoládé pasztillák.
A Chocca Mocca két ír származású alapítója a 90-es évek elején gondolt egyet és diploma után beutazta a világot. Amikor 1993-ban visszatértek Írországba, valami forradalmian újba akarták fektetni az út során szerzett kulináris tapasztalatokat. Így jött létre a Chocca Mocca Chocolates, ahol megvalósult az álmuk: olyan kiváló minőségű csokoládé megalkotása, melyben keverednek a múlt és jelen tradíciói.
étcsokoládé 100% (cukor, kakaó szárazanyag 46%, (kakaóvaj 24%, kakaómassza 43%), emulgeáló (szójalecitin), aroma (természetes vanília)
szójalecitin. Dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Forrócsokoládé, házi csokoládé és bonbon készítéséhez, desszertekhez remek, de sütemények bevonásra is tökéletes.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.