Részletes leírás
Házi csokoládé, forrócsokoládé és bonbon készítéséhez, desszertekhez remek, de sütemények bevonásra is tökéletes.
Lágy, könnyen olvadó belga tejcsokoládé pasztillák robbanóscukorkával.
A Chocca Mocca két ír származású alapítója a 90-es évek elején gondolt egyet és diploma után beutazta a világot. Amikor 1993-ban visszatértek Írországba, valami forradalmian újba akarták fektetni az út során szerzett kulináris tapasztalatokat. Így jött létre a Chocca Mocca Chocolates, ahol megvalósult az álmuk: olyan kiváló minőségű csokoládé megalkotása, melyben keverednek a múlt és jelen tradíciói.
tejcsokoládé 100% (cukor, kakaó szárazanyag 29%, (kakaóvaj 24%, kakaómassza 12%), teljes tejpor 24%, emulgeáló (szójalecitin), aroma (természetes vanília).Tejcsokoládé kakaó szárazanyag-tartalma min. 29%, tej szárazanyag-tartalma min. 24%. Szórás/tejcsokoládé bevonat: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma. Szórás/robbanócukorka: cukor, glükózszirup, tej, szén-dioxid, fényezőanyagok (gumiarábikum, keményítő, sellak.
tej, szój. Dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Házi csokoládé, forrócsokoládé és bonbon készítéséhez, desszertekhez remek, de sütemények bevonásra is tökéletes.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.