Részletes leírás
Nincs húsvét csokoládé nélkül, főleg ha az csirke köntösbe bújt. Hagyományos kinézet, hagyományos ünnephez egy messze nem hagyományos minőségben.
Silvano Venchi a cukrászati laboratóriumát 1878-ban alapította Torinóban. Cége azóta is büszke a klasszikus gyártástechnológiára, mely során nem használnak adalékanyagokat és tartósítószereket. Kóstolja meg a valódi csokoládé és a nemes alapanyagok tökéletes aromáját!
cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaó massza, vízmentes tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma
tej, szója. Nyomokban egyéb mogyorófélét tartalmazhat!
Nincs húsvét csokoládé nélkül, főleg ha az csirke köntösbe bújt. Hagyományos kinézet, hagyományos ünnephez egy messze nem hagyományos minőségben.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.