Kourtaki Mavrodafne of Patras 0,75l
Kourtaki Mavrodafne of Patras 0,75l
2 790 Ft
Egységár: 3 720 Ft / l

Kourtaki Mavrodafne of Patras 0,75l

  • Cikkszám: 606522
Átvehető
Szállítható
2 790 Ft
Egységár: 3 720 Ft / l

A Kourtaki Mavrodafne of Patras egy kitűnő minőségű, édes vörösbor Görögországból. Gazdag, mély rubinvörös színével és intenzív gyümölcsös ízvilágával lenyűgözi az érzékeket.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Kourtaki egy híres és elismert görög borászat, melyet 1895-ben alapítottak. A cég hagyományokat és minőséget képvisel, és az évek során kiváló minőségű borok termelésével vívta ki magának a világ borászati színterein a helyet. A Kourtaki Mavrodafne of Patras a cég büszkesége, amely a görög borok kiválóságát hivatott megtestesíteni.

Részletes leírás

A Kourtaki Mavrodafne of Patras egy kiváló minőségű, édes vörösbor, amely a görög borászat hagyományait és ízeit hordozza magában. Az ókori Patras vidékéről származó Mavrodafne szőlőfajtából készül, melyet gondosan válogatott szőlőtőkékről szüretelnek. A borkészítés hagyományos módszereivel és a modern technológiával ötvözve a Kourtaki bora egyedülállóan gazdag és komplex karaktert mutat. Mély rubinvörös színe már az első pillantásra lenyűgözi, míg az ízélmény magával ragadóan gyümölcsös és édeskés, melyben a datolya, a szárított szilva és a füge jegyei jelennek meg. A hosszú, lágy utóíz pedig emlékezetessé teszi minden kortyát.

Teljes leírás