Részletes leírás
Dél-Mexikóban sertéshez, míg északon inkább a marhához szeretik jobban, de jól illik csirkéhez vagy olyan vetegariánus ételekhez is, mint a tofu.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Az adobo hagyományos fűszerpaszta, amelyet a húsos paradicsom, a római kömény és az inkább édes, mint csípős guajillo chili tesz igazán egyedülállóan mexikóivá.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
1986-ban Maria Dolores férjével és két gyermekével együtt elhagyta szülőhazáját, Mexikót, hogy Svájcban, férje otthonában telepedjenek le. Svájcot hamar a második otthonának érezte, csak a mexikói konyha fantasztikus ízei hiányoztak, ráadásul az auten
Paradicsom, víz, guajillo chili, hagyma, só, fokhagyma, római kömény, savszabályzó: citromsav.
Dél-Mexikóban sertéshez, míg északon inkább a marhához szeretik jobban, de jól illik csirkéhez vagy olyan vetegariánus ételekhez is, mint a tofu.