Részletes leírás
                    Az egész koriandermag a hagyományos indiai konyha alapvető fűszere. Curry készítéséhez nélkülözhetetlen. Ebben a formában sokkal illatosabb és ízesebb, mint az őrölt, mivel az ízt adó olajok intenzitása őrléskor, a levegővel érintkezve tompul.                
                
                    Teljes leírás                
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            


