Részletes leírás
                    AA sáfrány legelterjedtebb felhasználási módja a szálak ujjal vagy mozsárban történő összemorzsolása egy kevés meleg víz hozzáadásával - ezáltal erőteljesebb lesz az íz, mintha csak hozzáadnánk az ételhez. Ajánlott a főzés befejező fázisában felhasználni,                
                
                    Teljes leírás                
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                     
                     
                    
             
                     
                     
                     
                     
                    
             
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
            






