Részletes leírás
A gesztenyekrém tökéletesen illik palacsintához, gofrihoz, süteményekhez vagy akár önmagában is élvezhető finomság. Kóstolja meg a francia gesztenyekrémünköt, hogy átélje a luxus és a kifinomultság érzését egyetlen harapással.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
A francia gesztenyekrém egy igazi ínyencség, mely a francia konyhaművészet hagyományait tükrözi. A gazdag és krémes textúrája mellett a gesztenye jellegzetes ízét hozza az asztalra. Kizárólag prémium minőségű, friss gesztenyéből készül, hogy a legjobb ízélményt garantálják.
Az Ardèche-i gesztenyeliget szívében, 1907-ben megszületett családi cukrászda, a Sabaton ház az egész világon referenciává vált! A történet a Hôtel Terminus Labégude-i éttermében kezdődött. Paul Roch Sabaton, tulajdonosa és szakácsa készételek és gombakonzerv gyártását indította el. Kínálatához hozzáadta a gesztenyekrémet, ami 1909-ben azonnali sikert aratott. Majd 1911 decemberében megszületett az első doboz kandírozott gesztenye. Paul-Roch Sabaton folytatta munkáit a határokon kívül is: a vállalat áfonyát szirupban, kandírozott gesztenyét és gesztenyekrémet kreált és exportált Angliába, Amerikába, Észak-Afrikába és Egyiptomba. A két partner eltűnése után Paul Sabaton, az alapító fia megvásárolta a cég összes részvényét. 1975-ben elindultak az első szállítmányok Japánba is. Az export ráta ebben az évtizedben 4%-ról 20%-ra nőtt. 2014-ben Châtaigne d'Ardèche oltalom alatt álló eredetmegjelölést kaptak a termékek, ami a minőség jele Európa szinten.
gesztenye, cukor, víz, glükózszirup, vanília kivonat
A gesztenyekrém tökéletesen illik palacsintához, gofrihoz, süteményekhez vagy akár önmagában is élvezhető finomság. Kóstolja meg a francia gesztenyekrémünköt, hogy átélje a luxus és a kifinomultság érzését egyetlen harapással.