Gwilds Finest All Butter Stem Ginger and Lemon Biscuits 150g
Gwilds Finest All Butter Stem Ginger and Lemon Biscuits 150g
4 999 Ft
Egységár: 33 327 Ft / kg

Gwilds Finest All Butter Stem Ginger and Lemon Biscuits 150g

  • Cikkszám: C11CN0015588
Átvehető
Szállítható
4 999 Ft
Egységár: 33 327 Ft / kg

Szép virágos dobozkialakítás, tele gyömbérrel és citromos kekszekkel.

Részletes leírás és specifikáció
Minimum rendelési kosárérték 20.000 Ft. Ingyenes szállítás 40.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az immár negyedik generációs családi vállalkozásuk folytatja a kekszsütés hagyományát ugyanazokkal a receptekkel, amelyeket dédanyjuk, Annie Wild készített több mint 100 évvel ezelőtt. Az eredeti Wild's Bakery-t 1899 körül alapították a viktoriánus tengerparti üdülőhelyen, Morecambe-ben, Lancashire államban. Annie Wild vezette a pékséget és a panziót (a mai panziót), miközben három fiú főállású édesanyja volt. Legidősebb fia, John Wild úgy döntött, hogy az 1920-as években visszaköltözik yorkshire-i gyökereihez, távol a szezonális nyári kereskedéstől, ahol ő és Annie üzletet nyitottak Haworthban. Itt kezdtek el építeni Wild nagymama különleges sütési receptjeinek örökségére. 1928-ban nagyobb helyiségeket vásárolt Haworth mellett, és ez maradt a családi pékség az új évezred elejéig, amikor is a nyugat-yorkshire-i Steetonba költözött.

Összetevők

Búzaliszt (búzaliszt, kalcium-karbonát, vas, niacin, tiamin), cukor, sózott tejszínes vaj (26%) (tejszín: tej; só), hengerelt zab, szár gyömbér (8%) (cukor, gyömbér), részben fordított cukorszirup, őrölt gyömbér, kelesztőszer: nátrium-hidrogén-karbonát; vajkaramell ízű karamelldarabok (lágy sötétbarna cukor, glükózszirup (búza), vaj (tej, só), nem hidrogénezett pálmaolaj, természetes aroma), természetes citrom aroma.

Allergének

Búza, Tej, Zab

Nem alkalmas dió- és szezámallergiában szenvedőknek: tojást, mustárt, földimogyorót, szóját és egyéb gluténforrásokat (tönköly, rozs, árpa) is tartalmazhat.

Részletes leírás

A Grandma Wild's Biscuitsnál az örökségünk a részletekben rejlik. Kekszeink elkészítéséhez csak a legfinomabb alapanyagokat használjuk. Tálcás sütött a hagyományos módon elérni az a ropogós ropogós és végtelenül finom íz. Ahogy Annie Wild tette 1899-ben.

Teljes leírás