Gwilds Finest All Butter Stem Ginger and Lemon Biscuits 150g
Gwilds Finest All Butter Stem Ginger and Lemon Biscuits 150g
3 799 Ft
Egységár: 25 327 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Gwilds Finest All Butter Stem Ginger and Lemon Biscuits 150g

  • Cikkszám: 003308
3 799 Ft
Egységár: 25 327 Ft / kg

Szép virágos dobozkialakítás, tele gyömbérrel és citromos kekszekkel.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az immár negyedik generációs családi vállalkozásuk folytatja a kekszsütés hagyományát ugyanazokkal a receptekkel, amelyeket dédanyjuk, Annie Wild készített több mint 100 évvel ezelőtt. Az eredeti Wild's Bakery-t 1899 körül alapították a viktoriánus tengerparti üdülőhelyen, Morecambe-ben, Lancashire államban. Annie Wild vezette a pékséget és a panziót (a mai panziót), miközben három fiú főállású édesanyja volt. Legidősebb fia, John Wild úgy döntött, hogy az 1920-as években visszaköltözik yorkshire-i gyökereihez, távol a szezonális nyári kereskedéstől, ahol ő és Annie üzletet nyitottak Haworthban. Itt kezdtek el építeni Wild nagymama különleges sütési receptjeinek örökségére. 1928-ban nagyobb helyiségeket vásárolt Haworth mellett, és ez maradt a családi pékség az új évezred elejéig, amikor is a nyugat-yorkshire-i Steetonba költözött.

Összetevők

Búzaliszt (búzaliszt, kalcium-karbonát, vas, niacin, tiamin), cukor, sózott tejszínes vaj (26%) (tejszín: tej; só), hengerelt zab, szár gyömbér (8%) (cukor, gyömbér), részben fordított cukorszirup, őrölt gyömbér, kelesztőszer: nátrium-hidrogén-karbonát; vajkaramell ízű karamelldarabok (lágy sötétbarna cukor, glükózszirup (búza), vaj (tej, só), nem hidrogénezett pálmaolaj, természetes aroma), természetes citrom aroma.

Allergének

Búza, Tej, Zab

Nem alkalmas dió- és szezámallergiában szenvedőknek: tojást, mustárt, földimogyorót, szóját és egyéb gluténforrásokat (tönköly, rozs, árpa) is tartalmazhat.

Részletes leírás

A Grandma Wild's Biscuitsnál az örökségünk a részletekben rejlik. Kekszeink elkészítéséhez csak a legfinomabb alapanyagokat használjuk. Tálcás sütött a hagyományos módon elérni az a ropogós ropogós és végtelenül finom íz. Ahogy Annie Wild tette 1899-ben.

Teljes leírás