Részletes leírás
Remekül illik az édes Vinsanto borhoz. Búzaliszttel, friss tojással, mandulával és fenyőmaggal készül, Antonio Mattei receptje alapján.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 15-én zárva tartanak és a kiszállításunk is szünetel az ünnepnap idején!
Klasszikus mandulás édes keksz Toszkánából.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Antonio Mattei 1858-ban alapította cégét Pratoban, a hagyományos „Biscotti di Prato” mandulás sütemények szülővárosában. Az egyedi recept alapján készített édességek azonnal népszerűek lettek, sőt rangos díjakat is nyertek. Antonio Mattei cégét ma már a Pandolfini család irányítja, akik továbbviszik a tradícionális mandulás kekszek készítésének hagyományát. Sikereiket, törekvésüket mi sem bizonytja jobban, mint a tény, hogy termékeik a mai napig megőrizték az az eredeti házi sütemények fantasztikus ízét és illatát.
búzaliszt, cukor, mandula 20%, tojás, mélyalmos tojássárgája, vaj, méz, térfogatnövelő (ammónium-bikarbonát), természetes aromák, tengeri só.
Allergének: búzaliszt, tojás, tej (vaj), diófélék: mandula. Nyomokban diót, pisztáciát, mogyorót, fenyőmagot, kókuszt és szóját tartalmazhat.
Remekül illik az édes Vinsanto borhoz. Búzaliszttel, friss tojással, mandulával és fenyőmaggal készül, Antonio Mattei receptje alapján.