Gwilds Victorian Floral Buttery Shortbread Biscuits 150g
Gwilds Victorian Floral Buttery Shortbread Biscuits 150g
5 399 Ft
Egységár: 35 993 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Gwilds Victorian Floral Buttery Shortbread Biscuits 150g

  • Cikkszám: 003307
5 399 Ft
Egységár: 35 993 Ft / kg

Gyönyörűen illusztrált viktoriánus virágmintánk ékszerszínekben a Dalesben töltött hosszú nyári napok gondolatait idézi. Legfinomabb valódi vajas omlós kekszeinkkel töltve; bársonyos, vajas omlós keksz, ami csak úgy olvad a szájban. Komolyan jó hagyományos kedvenc.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az immár negyedik generációs családi vállalkozásuk folytatja a kekszsütés hagyományát ugyanazokkal a receptekkel, amelyeket dédanyjuk, Annie Wild készített több mint 100 évvel ezelőtt. Az eredeti Wild's Bakery-t 1899 körül alapították a viktoriánus tengerparti üdülőhelyen, Morecambe-ben, Lancashire államban. Annie Wild vezette a pékséget és a panziót (a mai panziót), miközben három fiú főállású édesanyja volt. Legidősebb fia, John Wild úgy döntött, hogy az 1920-as években visszaköltözik yorkshire-i gyökereihez, távol a szezonális nyári kereskedéstől, ahol ő és Annie üzletet nyitottak Haworthban. Itt kezdtek el építeni Wild nagymama különleges sütési receptjeinek örökségére. 1928-ban nagyobb helyiségeket vásárolt Haworth mellett, és ez maradt a családi pékség az új évezred elejéig, amikor is a nyugat-yorkshire-i Steetonba költözött.

Összetevők

Búzaliszt (búzaliszt, kalcium-karbonát, vas, niacin, tiamin), sózott tejszínes vaj (33%) (tejszín: tej; só), cukor, só.

Allergének

Búza, tej

Nem alkalmas dió- és szezámallergiában szenvedőknek: tojást, mustárt, földimogyorót, szóját és egyéb gluténforrásokat (zab, tönköly, rozs, árpa) is tartalmazhat.

Részletes leírás

Minden termékünk a legmagasabb színvonalon készül modern pékségünkben, a Wild Grandma családjának négy generációján át öröklődő módszerekkel. A legjobb minőségű alapanyagokból sütve.

Teljes leírás