Részletes leírás
A könnyed, lágy textúrájú, madagaszkári vaníliás tésztát fahéjas kandírozott cseresznye darabok gazdagítják, a mandulas cukorbevonatról már nem is beszélve!
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! A Perc és a Balassi Bálint utcai üzleteink január 2-án, a Hegyvidék üzletházban lévő üzletünk oedig január 3-án tart zárva leltár miatt. Kellemes Új Évet kívánunk!
Természetes kovásszal készült, különleges, galamb formájú ünnepi sütemény.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
Búzaliszt, kandírozott cseresznye 14% (cseresznye 54%, glükóz-fruktóz szirup, cukor, citromlé sűrítmény, természetes aroma, répa- és hibiszkuszlé sűrítmény), cukor, mandula bevonat (12%) (cukor, tojásfehérje, napraforgó olaj, olasz mandula (23%), előfőzött rizs és búzaliszt, természetes aromák), szabadtartású friss tojás, friss vaj (tej) 9%, emulgeálószer: növényi zsírsavak mono és digliceridjei, jégcukor (3%), szabadtartású friss tojásfehérje, természetes kovászélesztő (búza), szicíliai vadvirág méz, friss tej 1%, friss tejszín 1%, Cervia teljes tengeri só, kakaóvaj, természetes madagaszkári Mananara vanília 0,2% (slow food), fahéj por 0,1%, természetes aromák.
Búza, tojás, tej, mandula. Nyomokban szóját és egyéb dióféléket tartalmazhat.
A könnyed, lágy textúrájú, madagaszkári vaníliás tésztát fahéjas kandírozott cseresznye darabok gazdagítják, a mandulas cukorbevonatról már nem is beszélve!