Milkybar Egg Hunt Pack 120g
Milkybar Húsvéti Tojásvadászat csomag 120g
1 999 Ft
Egységár: 16 658 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Milkybar Húsvéti Tojásvadászat csomag 120g

  • Cikkszám: 003244
1 999 Ft
Egységár: 16 658 Ft / kg

A Milkybar® Egg Hunt Pack 8 db krémes ízű, sima fehércsokoládé tojást tartalmaz, amelyek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót vagy tartósítószert.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Történetük 1866-ban kezdődött, amikor az Anglo-Swiss Condensed Milk Company megnyitotta első sűrített tej üzemét Svájcban. Henri Nestlé 1867-ben úttörő csecsemőtápszert dolgozott ki, az általa alapított vállalat 1905-ben egyesült az Anglo-Swiss vállalattal és ezzel megalakult a ma Nestlé Group néven ismert vállalatcsopot. A Nestlé alapítója, Henri Nestlé német születésű gyógyszerész piacra dobta a „farine lactée“-t (tejliszt) a svájci Vevey-ben. A tehéntejből, búzalisztből és cukorból álló terméket Nestlé azoknak a csecsemőknek a táplálására fejlesztette ki, akik nem jutottak anyatejhez, így csökkentve az akkoriban igen magas csecsemőhalandóságot. Ekkoriban kezdte el használni a mára szimbólummá váló „fészek“ emblémát. Henri Nestlé három helyi üzletembernek eladta a Vevey-ben lévő vállalatát és gyárát. Az új tulajdonosok vegyészek és szakmunkások felvételével bővítették a termelést és az értékesítést. A Nestlé a Peter & Kohler export tevékenységének átvételével történetében először fogott csokoládé értékesítésébe. 1985-től Henri Nestlé maga is kulcsszerepet játszott a tejcsokoládé kifejlesztésében, ugyanis ekkortól szállított Vevey-beli szomszédjának Daniel Peternek sűrített tejet, amit Peter az 1880-as években az első, kereskedelemben is kapható termék kifejlesztéséhez használt.

Összetevők

Tejpor (teljes és sovány) (36,8%), cukor, kakaóvaj, növényi zsírok (pálma, shea, sal, mangómag), emulgeálószer (lecitinek), természetes vanília aroma, fehér csokoládé a kakaóvaj mellett növényi zsírt is tartalmaz.

Allergének

tejpor