Silvano Venchi a cukrászati laboratóriumát 1878-ban alapította Torinóban. Cége azóta is büszke a klasszikus gyártástechnológiára, mely során nem használnak adalékanyagokat és tartósítószereket. Kóstolja meg a valódi csokoládé és a nemes alapanyagok tökéletes aromáját!
Összetevők
cukor, piedmonti mogyoró paszta, kakaóvaj, teljes tejpor, piedmonti mogyoró, kakaómassza, savópor (tejből), vízmentes tejzsír, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Kakaó szárazanyag tartalom: tejcsokoládéban 23,8%, fehér csokoládéban 31,3%, étcsokoládéban 56%. Tej szárazanyag tartalom a tejcsokoládéban 17,6%
Allergének
tej, diófélék, szója
Részletes leírás
A díszdoboz egész mogyorós tej-giandujás csokoládét, fehér csokoládét és étcsokoládét rejt magában.