Részletes leírás
Nincs húsvét csokitojás nélkül, főleg, ha az egy kézműves remekmű! Hagyományos kinézet, hagyományos ünnephez egy messze nem hagyományos minőségben.
Húsvéti fehércsokoládé tojás sós magvakkal.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Silvano Venchi a cukrászati laboratóriumát 1878-ban alapította Torinóban. Cége azóta is büszke a klasszikus gyártástechnológiára, mely során nem használnak adalékanyagokat és tartósítószereket. Kóstolja meg a valódi csokoládé és a nemes alapanyagok tökéletes aromáját!
cukor, kakaóvaj, sózott mandula (mandula 98,5%, só), 12%, sózott piedmont-i mogyoró (piedmont-i mogyoró 98,5%, só) 12%, teljes tejpor, sózott pisztácia (pisztácia 98,5%, só) 6%, tejsav por (tej), emulgeálószer: szójalecitin, természetes vaníéia aroma
mogyoró, pisztácia, mandula, szója, tej. Nyomokban egyéb mogyorófélét tartalmazhat!
Nincs húsvét csokitojás nélkül, főleg, ha az egy kézműves remekmű! Hagyományos kinézet, hagyományos ünnephez egy messze nem hagyományos minőségben.