Cheeky Panda bambusz arckendő
The Cheeky Panda 100% természetes bambuszból készült zsebkendő, 3 rétegű, 56db
899 Ft
Egységár: 1 798 Ft / kg

The Cheeky Panda 100% természetes bambuszból készült zsebkendő, 3 rétegű, 56db

  • Cikkszám: 000611
Szállítható
899 Ft
Egységár: 1 798 Ft / kg

Környezetbarát kocka alakú dobozban. 100% bambuszból készült zsebkendő, műanyagmentes, prémium minőségű, erős nedvszívó képességű.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Összetevők

Szeretnénk a fenntarthatóságot a tömegpiacra hozni, arra inspirálva az embereket, hogy hagyják el a megszokásaikat a boldogabb és egészségesebb jövőhöz illeszkedő termékekért! Naponta 27 000 fát vágnak ki a hagyományos papírgyártás érdekében, bolygónk hatalmas területei pedig erdőirtásnak vannak kitéve. Több ezer fát mentünk meg a kivágástól egy megújuló alternatíva – a bambusz – használatával! A kevesebb műanyag fantasztikus, igaz? Eltávolítottuk a műanyag csomagolást papírzsebkendő-kínálatunkból, így az 100%-ban műanyagmentes. Büszkék vagyunk arra, olyan vállalat vagyunk, amely az üzleti életet fenntartható irányban használja, ünnepelve a pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti gyakorlatot. 
 

Részletes leírás

Növényvédő szerektől, fehérítőtől, B.P.A.-tól, illatanyagtól, mentes, kevesebb szövetport tartalmaz. Érzékeny bőrre is megfelelő. Fenntartható, allergénmentes, természetes bambuszból készült. 56 db, 3 rétegű zsebkendőt tartalmaz. 
 

Teljes leírás