Részletes leírás
Foggia régió Gargano félszigetén termesztett, bio paradicsomból készült.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
A passata, vagyis a héj és mag nélküli paradicsomból készült püré az olasz konyha egyik alapvető hozzávalója, szószok, levesek elképzelhetetlenek nélküle.
A BioOrto egy olasz családi vállalkozás, amelyet 2003-ban alapított Nino Passalacqua. Nagyszülei, Giulia és Pietro Tavoliere delle Puglie-ban telepedtek le, hogy az alacsonyan fekvő legelőkön műveljenek. A Passalacqua család több, mint 500 hektárral rendelkezik Apulia északi részén, a Gargano Nemzeti Park lábánál. A különleges mediterrán mikroklíma, a szárazföldön átszűrt ásványvíz gazdagítja és termékenyíti a talajt. A régióra jellemző biozöldségeket, köztük bioparadicsomot termesztenek. A Bio Orto ízletes olasz paradicsomspecialitásokat készít, köztük paradicsompassatát, kézzel hámozott paradicsomot és különféle paradicsomszószokat, köztük bazsalikomot vagy chilit. A paradicsomot kézzel szüretelik és válogatják. Ha szükséges a mediterrán napon szárítják és extra szűz olívaolajban pácolják (például a szárított paradicsomot). Ezt a kiváló minőségű olívaolajat szintén maga a Bio Orto állítja elő.
paradicsom* (99%), só. Nyomokban dióféléket (mandulát) tartalmazhat. (*=bio, 100% természetes összetevők).
Nyomokban dióféléket (mandulát) tartalmazhat.
Foggia régió Gargano félszigetén termesztett, bio paradicsomból készült.