Rawolution **Kakaóbab püré 100g
Rawolution fagyasztott kakaóbab püré 100g
4 599 Ft
Egységár: 45 990 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Rawolution fagyasztott kakaóbab püré 100g

  • Cikkszám: 000967
4 599 Ft
Egységár: 45 990 Ft / kg

Az eredetileg Mexikóból és az Amazonas régióból származó kakaó az a gyümölcs, amelyből a csokoládé születik. Élénkítő és energizáló leve jelentős mennyiségű olajsavat (egyszeresen telítetlen zsírt) tartalmaz, amely az olívaolajban is megtalálható. Az egyszeresen telítetlen zsírokat „jó zsíroknak” nevezik, amelyek feladata az artériák védelme a jó koleszterin (HDL) növelésével és a rossz koleszterin (LDL) csökkentésével.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Küldetésünk, hogy népszerűsítsük a gyümölcsfogyasztást, és ezen keresztül az egészségtudatos életmódot. Lehetőséget kínálunk arra, hogy bárki megkóstolja a legértékesebb, a teljes érettségi állapotában betakarított, pép formájában feldolgozott fagyasztott trópusi gyümölcsöket.

Összetevők

kakaóbab püré

Részletes leírás

Magas antioxidáns tartalmának, például polifenoloknak és flavonoidoknak köszönhetően a kakaó kiválóan segíti a sejtek öregedéséért felelős szabad gyökök elleni küzdelmet. Magas vitamintartalmának (különösen B3 -vitamin) és ásványi sóinak, például foszfornak, vasnak, magnéziumnak és káliumnak köszönhetően a kakaó alkalmas a stressz és a fáradtságérzet leküzdésére, sportolóknak különösen ajánlott, mint egy nagyon energikus étel.

A kakaó olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek jótékony tulajdonságokkal rendelkeznek a szervezetünk számára, mint például a koffein és a teobromin, amelyek növelik a koncentrációt, a szerotonin, amely depresszió esetén támogatja az idegrendszert, és a feniletilamin, egy alkaloid, amely képes ellensúlyozni a depresszió tüneteit és segíteni a koncentrációt.

Teljes leírás