Billaud Simon Chablis Grand Cru Vaudésir 2022 0,75l
Billaud Simon Chablis Grand Cru Vaudésir 2022 0,75l
44 890 Ft
Egységár: 59 853 Ft / l

Billaud Simon Chablis Grand Cru Vaudésir 2022 0,75l

  • Cikkszám: 607438
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
44 890 Ft
Egységár: 59 853 Ft / l

A Billaud Simon Chablis Grand Cru Vaudésir 2022 egy kiváló minőségű chablis fehérbor, melyet a Billaud Simon borászat készített. Ez a bor egy grand cru bor, melyet a Vaudésir nevű területről származó chardonnay szőlőből állítanak elő.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Billaud Simon egy híres és elismert borászat Chablis régióban, melyet a család vezet. A borászat kiváló minőségű chablis borokat állít elő, melyek a terroir kifejező erejét hordozzák magukban. A Billaud Simon borászat elkötelezett a hagyományok iránt, ugyanakkor nyitott az innovációk felé, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa a borokban.

Részletes leírás

A Billaud Simon Chablis Grand Cru Vaudésir 2022 egy rendkívül elegáns és kifinomult chablis fehérbor, melyet a Billaud Simon borászat készített a franciaországi Chablis régiójában. Ez a bor egy grand cru kategóriájú bor, melyet a Vaudésir nevű területről származó chardonnay szőlőből készítenek. Az 2022-es évjárat kiváló minőségű szőlőket hozott, melyekből egy kiegyensúlyozott és elegáns bor született. A Vaudésir terroir sajátosságai, mint például a mészkő talaj és a déli expozíció, hatással vannak a bor ízére és stílusára. A Billaud Simon borászat hagyományos és fenntartható módon dolgozik, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa a borokban, és ez a bor egyértelműen tükrözi a terroir egyediségét és a borászat kiváló szakértelmét.

Teljes leírás