Bukolyi Marcell Köves Egri Csillag Grand Superior 2022 0,75l
Bukolyi Marcell Köves Egri Csillag Grand Superior 2022 0,75l
5 890 Ft
Egységár: 7 853 Ft / l

Bukolyi Marcell Köves Egri Csillag Grand Superior 2022 0,75l

  • Cikkszám: 607180
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
5 890 Ft
Egységár: 7 853 Ft / l

A Bukolyi Marcell Köves Egri Csillag Grand Superior 2022 egy kiváló minőségű fehérbor, mely összetett ízvilágával és különleges jellegével kitűnik a többi közül.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Bukolyi Marcell borászat hosszú múltra tekint vissza a magyar borászati hagyományokban. Célunk, hogy olyan kiváló minőségű borokat készítsünk, melyek tükrözik a terroir egyediségét és a borvidék adottságait. Az Egri Csillag Grand Superior 2022 egyike a legkülönlegesebb termékeinknek, mely a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. Boraink a legjobb szőlőfajtákból készülnek, és a legkorszerűbb technikákkal és hagyományokkal ötvözve kerülnek palackba. A célunk, hogy kiváló minőségű borainkkal örömet szerezzünk a borkedvelőknek és hozzájáruljunk a magyar borászati hagyományok fenntartásához és népszerűsítéséhez.

Részletes leírás

A Bukolyi Marcell Köves Egri Csillag Grand Superior 2022 a magyar borászat különlegessége, mely a hagyományos Egri Csillag borok legmagasabb minőségi kategóriájába tartozik. A bor készítése során a legjobb minőségű fehér szőlőfajtákat használják fel, melyek összetett és gazdag ízvilágot kölcsönöznek neki. A Grand Superior megnevezés arra utal, hogy ez a bor különleges körülmények között készült vagy érlelődött, hozzáadott értéket adva a végeredménynek. Illata friss és elegáns, melyben a gyümölcsös és virágos jegyek harmonikusan egészítik ki egymást. Ízében vibráló savak, gazdag gyümölcsösség és finom ásványi jegyek fedezhetőek fel, melyek hosszú és kellemes utóízt hagynak maguk után. Ez a bor tökéletes választás minden olyan alkalomra, amikor valami különlegesre vágyik.

Teljes leírás