Jásdi Lőczedombi Olaszrizling 2021 0,75l
Jásdi Lőczedombi Olaszrizling 2021 0,75l
5 590 Ft
Egységár: 7 453 Ft / l

Jásdi Lőczedombi Olaszrizling 2021 0,75l

  • Cikkszám: 606724
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
5 590 Ft
Egységár: 7 453 Ft / l

A Jásdi Lőczedombi Olaszrizling 2021 egy friss és üde fehérbor, melyet a Jásdi Pincészet gondosan készített a Balaton-felvidék egyik legjobb termőterületéről származó olaszrizling szőlőből.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Jásdi Pincészet a Balaton-felvidéken található, és hosszú évek óta képviseli a magas minőséget és a borászat iránti szenvedélyt. A családi vállalkozás generációról generációra öröklődik, és mindig is kiemelkedett a terroir-hű borok készítésében. Az olaszrizling az egyik legfontosabb szőlőfajta a pincészet számára, és a Lőczedomb dűlő különleges adottságainak köszönhetően egyedülálló borokat alkotnak belőle. A Jásdi Lőczedombi Olaszrizling 2021 pedig büszkén hordozza magán a pincészet hagyományait és elkötelezettségét a kiválóság iránt.

Részletes leírás

A Jásdi Lőczedombi Olaszrizling 2021 egy karakteres és kifejező fehérbor, melyet a Jásdi Pincészet szakértői figyelemmel és szeretettel készítettek. A Lőczedomb dűlő kitűnő adottságokkal rendelkezik az olaszrizling szőlő termesztéséhez, és ez a bor tökéletesen tükrözi ezt a terroir-t. A 2021-es évjárat egyedülálló kihívásokat jelentett a termelőknek, de a Jásdi Pincészet hagyományos és innovatív módszereket alkalmazva olyan bort hozott létre, mely friss, vibráló és élénk karaktert mutat. Az illatában és ízében is felfedezhetők az olaszrizling jellegzetes jegyei, mint a citrusok, a zöld alma és a mandula. A Lőczedombi Olaszrizling hosszú, harmonikus utóízzel fejezi be az élményt, mely ideális társaság lehet könnyű ételekhez vagy élvezetes borkóstolókhoz.

Teljes leírás