Kékajtó
Kékajtó "Színjáték" Kőröshegyi Olaszrizling Narancsbor 0,75l
5 490 Ft
Egységár: 7 320 Ft / l

Kékajtó "Színjáték" Kőröshegyi Olaszrizling Narancsbor 0,75l

  • Cikkszám: 607938
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
5 490 Ft
Egységár: 7 320 Ft / l

A Kékajtó "Színjáték" Kőröshegyi Olaszrizling Narancsbor egy 0,75 literes palackban kapható bor, melyet a Kékajtó Pincészet készít. Ez a narancsbor egy különleges és frissítő ital, melyet az olaszrizling szőlőből készítenek a Kőröshegyi borvidéken.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Kékajtó Pincészet egy magyarországi borászat, mely a Kőröshegyi borvidéken található. A pincészet elkötelezett a kiváló minőségű borok előállítása iránt, és olyan egyedi borokat készít, melyek reflektálják a helyi terroir-t és a szőlőfajták sajátosságait. A Kékajtó Pincészet a hagyományos borászati technikákat ötvözi az innovációval, hogy lenyűgöző és különleges borokat kínáljon az élvezőknek.

Részletes leírás

A Kékajtó "Színjáték" Kőröshegyi Olaszrizling Narancsbor egy egyedi és különleges bor, melyet a Kékajtó Pincészet készít a Kőröshegyi borvidéken, Magyarországon. Ez a bor egyedi módja az olaszrizling szőlő felhasználásának, ugyanis nem a hagyományos fehérbor készítési módszert alkalmazzák, hanem narancsborként palackozzák. Az olaszrizling szőlőből készült borhoz hozzáadják a narancshéjat és a narancs levét, ami különlegesen friss és citrusos ízvilágot kölcsönöz neki. A narancsbor frissítő, könnyed és zamatos, ideális választás lehet a melegebb hónapokban, vagy akár piknikekhez és könnyű ételek mellé.

Teljes leírás