Piccini Pinot Grigio Della Venezie 2022 (0,75l)
Piccini Pinot Grigio Della Venezie 2022 (0,75l)
2 490 Ft
Egységár: 3 320 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Piccini Pinot Grigio Della Venezie 2022 (0,75l)

  • Cikkszám: 607258
2 490 Ft
Egységár: 3 320 Ft / l

A Piccini Pinot Grigio Della Venezie 2022 egy könnyed és friss fehérbor, mely Olaszország híres Veneto régiójából származik. A frissítő citrusos és zöld alma jegyekkel, valamint a sima és kiegyensúlyozott szerkezettel tökéletes választás a mindennapi élvezethez.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Piccini borászat egy vezető családi vállalkozás Olaszországban, mely hagyományos értékeket és innovatív borászati módszereket egyesít a kiváló minőségű borok előállításában. Az alapító Piccini család már több mint egy évszázada foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal, és elkötelezett a természetes termesztés és a fenntarthatóság iránt.

Részletes leírás

A Piccini Pinot Grigio Della Venezie 2022 egy kiváló minőségű fehérbor, melyet a Piccini borászat készített Olaszország híres Veneto régiójában található szőlőültetvényeiről szüretelt Pinot Grigio szőlőfajtából. Ez a bor tökéletesen tükrözi a régió terroir-jának sajátosságait és a Piccini borászat elkötelezettségét a minőség és az innováció iránt. A 2022-es évjárat a borászat hagyományainak és modern borászati technikáinak elegáns ötvözete, mely egy kifinomult és könnyed fehérbor formájában nyilvánul meg. Az illatában friss citrusfélék, zöld alma és enyhe virágos jegyek fedezhetők fel, melyeket egy frissítő és élénk savtartalom egészít ki. Ez a bor tökéletes választás a meleg nyári napokhoz, piknikekhez vagy könnyed vacsorákhoz.

Teljes leírás