Schmelz Ried Steinriegel Riesling Smaragd 2020 0,75l
Schmelz Ried Steinriegel Riesling Smaragd 2020 0,75l
12 790 Ft
Egységár: 12 790 Ft / kg

Schmelz Ried Steinriegel Riesling Smaragd 2020 0,75l

  • Cikkszám: 606554
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
12 790 Ft
Egységár: 12 790 Ft / kg

A Schmelz Ried Steinriegel Riesling Smaragd 2020 egy kiváló minőségű, száraz fehérbor Ausztriából. A Schmelz Pincészet gondos munkával készített borát a ried Steinriegel terület kiváló minőségű riesling szőlőiből állítják elő.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Schmelz Pincészet Ausztria elismert borászata, amely a Wachau régióban található. A családi vállalkozás generációról generációra öröklődik, és elkötelezett a kiváló minőségű borok készítése mellett, kiemelten figyelve a terroir és a tradíciók tiszteletben tartására. A Schmelz Ried Steinriegel Riesling Smaragd 2020 a pincészet elkötelezettségét és szakértelmét tükrözi, és méltán képviseli az osztrák borászat kiemelkedő színvonalát.

Részletes leírás

A Schmelz Ried Steinriegel Riesling Smaragd 2020 egy kifinomult és elegáns száraz fehérbor, mely a Schmelz Pincészet elkötelezettségét és mesteri borászati tudását tükrözi. A Smaragd minősítés az osztrák Wachau régió legjobb borait jelöli, és a 2020-as évjárat különleges terroirját és időjárási körülményeit hozza elénk. A ried Steinriegel terület kiváló minőségű riesling szőlőinek köszönhetően ez a bor intenzív karakterrel és kiváló szerkezettel rendelkezik. Illatában és ízében egyaránt felfedezhetők a riesling jellegzetes jegyei, mint a citrusok, a zöld alma és a kőzetek ásványossága. A Schmelz Ried Steinriegel Riesling Smaragd 2020 hosszú, elegáns utóízzel zárul, amely további érlelési potenciált ígér. Ideális választás a száraz fehérborok kedvelőinek és azoknak, akik szeretnék felfedezni az osztrák borok különlegességét.

Teljes leírás