Részletes leírás
Egyedi íze és aromája egyrészt a sertések által elfogyasztott makknak másrészt a különleges érlelési folyamatnak köszönhető.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Az Iberico sonkát (jamón ibérico) az ibériai Pata Negra sertések húsából készítik. Aa világ egyik legjobb sonkájaként tartják számon.
A Don Gastronom spanyol termelők és családi gazdálkodások szövetsége, amelyek arra egyesültek, hogy a maguk által termelt, prémium minőségű, hagyományos spanyol termékeiket külföldre exportálják. Választékukban sonkák kolbászok, sajtok, zöldség- és halkonzervek, pástétomok, olívaolajak, olívabogyó, diófélék és snack termékek és természetesen borok szerepelnek.
Bellota Iberico sertéskaraj, só, fűszerek, dextróz, antioxidánsok: E300, E331iii, cukor, tartósító: E252, E250.
Egyedi íze és aromája egyrészt a sertések által elfogyasztott makknak másrészt a különleges érlelési folyamatnak köszönhető.