Részletes leírás
Tökéletes előétel, nyáresti könnyű vacsora pirítósra kenve, vagy salátaágyon tálalva! Garantáltan elvarázsolja még a legszigorúbb kritikusokat is!

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
Az igazán ínyenceknek: libamáj szarvasgombával fűszerezve Edouard Artzner híres gasztronómiai műhelyéből.
Bonaparte érkezésekor két üzletben lehetett foie gras-t kapni Strasbourgban. Míg 1803-ban Philippe-Edouard Artzner megnyitotta saját üzletét a város központjában, ahol a változó gasztronómiai trendekhez igazodó foie gras termékeket állított elő és forgalmazott. Ebből az üzletből lett a mára világszerte ismert Edouard Artzner cég.
sertésmáj, kacsahús 25%, sertészsír, tojásfehérje, víz, burgonyakeményítő, olívaolaj szarvasgomba aromával 2%, fehér nyári szarvasgomba 1,1%, só, fűszerek, hagyma, mogyoróhagyma por, fokhagymapor, tartósító: nátrium-nitrit.
tojás
Tökéletes előétel, nyáresti könnyű vacsora pirítósra kenve, vagy salátaágyon tálalva! Garantáltan elvarázsolja még a legszigorúbb kritikusokat is!