Részletes leírás
Ínyenc francia pástétomok a legfinomabb összetevőkből. Próbálja ki ropogós kenyérre kenve egy pohár bor mellé!
Ízletes nyúlpástétom mogyoródarabokkal, konyakkal ízesítve.
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a M. de Turenne pástétomok. Terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, halakból.
Sertés hús és zsír, nyúlhús 24%, csirkemáj, tojás, mogyoró 1,8%, só, zselatin, konyak, fűszerek
tojás, mogyoró
Ínyenc francia pástétomok a legfinomabb összetevőkből. Próbálja ki ropogós kenyérre kenve egy pohár bor mellé!
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.