Optimal Sertés Kolbász kg
Optimal Sertés Kolbász kg
8 990 Ft / kg
Egységár: 8 990 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Optimal Sertés Kolbász kg

  • Cikkszám: 000743
1 348 Ft
Egységár: 8 990 Ft / kg

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

A Pap Kolbászműhely Optimal termékcsaládját a visszafogott fűszerezés, valamint csökkentett só- és zsírtartalom jellemzi, a a füstös és karakteres ízvilág megőrzése mellett. Laktóz-, glutén- és szójamentes, nem tartalmaz adalékanyagot és tartósítószert.
 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Pap család 1994-ben, saját forrásból, szűk baráti társaságban kezdett el kolbászkészítéssel foglalkozni, melyből nem sokkal később családi manufaktúrájuk megszületett. Az évek során ebből nőtte ki magát a jelenlegi Pap Kolbászműhely, ahol már jól felszerelt üzemben gyártják a prémium minőségű kolbászokat és szalámikat. Folyamatosan kísérleteznek új termékekkel, alapanyagokkal és fűszerekkel, de egyvalamin sosem változtatnak: a hagyományon.
 

Összetevők

Sertéshús, ipari szalonna, marhahús, konyhasó, csemege paprika, őrölt feketebors, fokhagymapor, őrölt kömény, dextróz.
 

Részletes leírás

Gondosan ellenőrzött sertéshúsból, kiváló minőségű magyar fűszerekkel készül. Nem csípősek, optimális választás tízóraira vagy uzsonnára, de kiválóan passzolnak zöldséges fogásokhoz is.
 

Teljes leírás