Részletes leírás
A JC David minden terméke gondosan válogatott alapanyagokból, tradícionális kézműves módszerekkel készül, ami garantálja a kiváló minőséget.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
A legfinomabb apró szardellafilék fokhagymapürével ízesített pácban. Tapasokhoz, salátákba tökéletes.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
70% pácolt szardellafilé (hal) (Engraulis encrasicolus) (Fekete-tengerből halászott), ecet, só, savszbályzó: citromsav, 27% napraforgó olaj, 3% fokhagyma. TR55-0053 jóváhagyási szám szerint Törökországban készült.
Hal.
A JC David minden terméke gondosan válogatott alapanyagokból, tradícionális kézműves módszerekkel készül, ami garantálja a kiváló minőséget.