Részletes leírás
                    Munsey, a Wessex Mill pékjének baráti tanácsai: a jó kenyeret legalább tíz percig dagasztják, egy éjszakán át kelesztik és nagyon forró sütőben sütik meg. Ha szeretnénk, hogy kenyerüknek finom, ropogós kérge legyen, képezzünk gőzt a sütőben egy tál víz segítségével.                
                
                    Teljes leírás                
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                     
                     
                    
             
                     
                     
                     
                     
                    
             
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
            
