Részletes leírás
A padlizsán teljesen érett kemény állapotában fogyasztható, ha nagyon puha vagy a külseje ráncos, a húsa rendszerint keserű.
Sötétlila színű zöldség, mely Ázsiából származik, de mára az egész világon elterjedt. Számos elkészítési módja létezik, ezek közül a legnépszerűbb a rántott, a grillezett és a rakott változat, de a padlizsánkrém is nagyon finom.
A padlizsán teljesen érett kemény állapotában fogyasztható, ha nagyon puha vagy a külseje ráncos, a húsa rendszerint keserű.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Az oldal kialakítása még folyamatban van, ha hibát észlelsz, már biztosan dolgozunk a javításán! Megértésed és türelmed előre is köszönjük!