Részletes leírás
A rudacskát törjük el, tegyük az ételbe, majd a főzés végén távolítsuk el.
Kedves Vásárlóink! Április 18-án, 20-án és 21-én üzleteink zárva tartanak, és a kiszállítás is szünetel. Megértésüket köszönjük!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
A dalchini (fahéjrúd) a fahéjfa belső kérgéből nyert fűszer. Az aromás fahéjrudakat nem csak desszertekhez használják, az indiai konyha számos ételének kedvelt összetevője.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Taherally Rehmanji Suterwalla által több mint 50 évvel ezelőtt Londonban alapított TRS cég a legfinomabb autentikus ázsiai ételeket hozta el az Egyesült Királyságba. Mára az üzletet öt fia irányítja, és a vállalat az európai piacon az egyik legnagyobb egzotikus-élelmiszer-beszállítóvá nőtte ki magát.
fahéj rúd
Földimogyorót, dióféléket, szezámmagot, gluténtartalmú gabonákat, tejet, zellert, szóját, mustárt és szulfitokat is feldolgozó üzemben készült.
A rudacskát törjük el, tegyük az ételbe, majd a főzés végén távolítsuk el.