Caorunn Small Batch Scottish Gin 0,7l
Caorunn Small Batch Scottish Gin 0,7l
13 990 Ft
Egységár: 19 986 Ft / l

Caorunn Small Batch Scottish Gin 0,7l

  • Cikkszám: 601822
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
13 990 Ft
Egységár: 19 986 Ft / l

A Caorunn {ejtsd: „ka-roon”} a „berkenyebogyó” gall szóból származik. Mi a különleges a névben, tehetnénk fel a kérdést? A berkenyebogyó egyike annak az öt egyedi kelta növénynek, amely a gin középpontjában áll.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Balmenach lepárlót James MacGregor alapította 1924-ben. Kezdetben egy kis gazdálkodó szeszfőzde volt, azzal a céllal, hogy az árpájukat Whisky formájában tartósítsák. 1897-ben a lepárlóüzemet a Glenlivet Ltd. vásárolta meg. 1930-ban ismét tulajdonos cserélődött, és most a Scottish Malt Distillers Ltd. tulajdona.

Részletes leírás

Skócia természetes adottságait használják a berkenyebogyó kézi takarmányozására a egyetemben a négy másik kelta növényünkkel; amelyek mindegyike tíz perc sétára található a szeszfőzdétől. Ezután hat hagyományos gin összetevővel gazdagítják, hogy végül összeálljon a recept! Itt azonban nem állnak meg. Mivelhogy ők az egyetlen gin főzde a világon, ahol működő Copper Berry Chamber-t használnak. Ez az egyedülálló eljárás lehetővé teszi, hogy a maximális ízt vonják ki növényeikből, és megkülönböztesse őket többitektől. Ez nem csak zseniális, ez egy Gin Genius.

Teljes leírás