Christian Drouin Gin 0,7l
Christian Drouin Gin 0,7l
13 412 Ft
Egységár: 19 161 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Christian Drouin Gin 0,7l

  • Cikkszám: 603289
13 412 Ft
Egységár: 19 161 Ft / l

A Le Gin az egyetlen Gin, amely 30 almafajtát és 8 különböző aromát tartalmaz. Minden egyes aromás anyagot külön desztillálnak, mielőtt az ezen tételeket egyedi arányban házasítanák. A rózsa és a citrom finomságot biztosít, a gyömbér, a vanília, a fahéj és a mandula sima, fűszeres testet kölcsönöz a Ginnek, míg a kardamom fokozza gyümölcsérzetet a szájban.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Idősebb Christian Drouin lett a Fiefs SainteAnna tulajdonosa a Gonnevilla-i lankákon, Honfleur közelében. A farmot almafákkal ültették be, és Christiant hamarosan elfogta a vágy, hogy saját calvadost termeljen. Egyszerre volt szigorú és kezdeményező: Pierre Pivet, a Pays d'Auge északi részén jól ismert, már akkor engedéllyel rendelkező lepárlómester segítségével első húsz évét almabor termésének lepárlásával töltötte. Az így kapott calvadost a gazdaság régi melléképületében tárolt egykori sherry-, portói- vagy calvados-hordókban tették félre érlelésre. Több hordónyi nagyon régi calvadosra is rá tudta tenni a kezét, miután a környék néhány neves termelőjének birtokát eladták. Az idősebb Christian Drouin ekkor már Párizsban megnyerte első érmét a regionális versenyeken.

Részletes leírás

A Le Gin de Christian Drouin létrehozása érdekében Guillaume Drouin azon dolgozott, hogy olyan fűszereket találjon, amelyek a legjobban kiegyensúlyozzák, kiegészítik és javítják a borókát és az almát. Számos növény külön-külön lepárlása után, a remek keverék összeállításához hasonlóan, 8 növényből álló végső válogatás készült, és a lepárlóhoz hűen boróka kivételével mindegyik a prémium Calvados aromauniverzumába tartozik. A következő lépés volt a harmónia megteremtése e 8 aroma között, majd a receptúra tökéletesítése, és végül annak megértése, hogy a munkafolyamat csak "kis tételek" készítését teszi lehetővé, mivel a növényenkénti desztillációs folyamat megköveteli, hogy az arányokat folyamatosan módosítsák, hogy a lehető legjobb keveréket kapják.

Teljes leírás