Drumshanbo Gunpowder Irish Gin 0,7l
Drumshanbo Gunpowder Irish Gin 0,7l
15 490 Ft
Egységár: 22 129 Ft / l

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605569
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
15 490 Ft
Egységár: 22 129 Ft / l

Drumshanbo Írország egyik kisvárosa, ahol a legenda szerint először tűnt fel egy nyúltilop nevű lény, azaz egy nyúl és egy antilop keveréke. Innen ered a Drumshanbo Gunpowder Irish Gin kékes üvegén látható figura, és a különös állat előtt tisztelegve szintén két világ találkozását testesíti meg az ital, hiszen az Írországtól Kínáig tartó útvonal jellegzetes fűszernövényeit használja fel.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Shed Distillery 2014 decemberében nyílt meg Drumshanboban, Co. Leitrimben, Írország vidéki részén, és több mint 100 év után történelmet írt Connacht északnyugati tartomány első szeszfőzdéjeként. A Drumshanbo Single Pot Still Irish Whisky a lepárló első globális whisky-kiadása.

Részletes leírás

A Drumshanbo Gunpowder Irish Gin, egy modern, soknövényes, kínai “gunpowder” teát tartalmazó gin. A készítők a tea leveleiből puskagolyó alakú galacsinokat sodornak, innen kapta a nevét is. Illatában kardamom, citrusok, édes karamell és ánizs jelenik meg. de ízében a citrusok, a zöld teás ízjegyek és fűszerek dominálnak. Fogyasztását grapefruittal vagy egészen extrém chili-mangó párosítással ajánljuk.

Teljes leírás