Edinburgh Dry Gin 0,7l
Edinburgh Dry Gin 0,7l
13 890 Ft
Egységár: 19 843 Ft / l

Edinburgh Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 603482
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
13 890 Ft
Egységár: 19 843 Ft / l

Ez a "Classic gin" egy összetéveszthetetlen London Dry, amely Edinburgh ősi és varázslatos városában született. A szülőhelyéhez hasonlóan, ami ebben az üvegben rejlik, az messze nem szokványos. A legfinomabb gabonapárlat 14 növény eredeti egyensúlyával ötvöződik. A fenyőbimbók, az aromás citromfű és a virágos levendula fás illata egyaránt jelen van. A fekete eperfa gyümölcsös lekváros íze tökéletesen egyensúlyozza a narancs és lime héjából eredő fanyarságot. A természetes olajokkal sűrű mogyorós textúrát és könnyed érzetet ad a szájban.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A 2010-ben született Edinburgh Gint Skócia fővárosának szívében desztillálják. Ihletet merítenek a csodákkal teli városból, amely a nevükért is felel – az ellentétek és harmónia magával ragadó városából, amely ötvözi a történelmi hagyományokat a kortárs kreativitással, a város büszkeségét a világpolgársággal, a természettel és a városi környezettel. Klasszikussal kezdtek. Egy elsőosztályú London Dry, amely az ízesített gin forradalmát vezető kifejezések sorozatának alapja lett, feszegetve a határokat és lebontva a konvenciókat. Ginjük a világ egyik legváltozatosabb és legélénkebb gincsaládját képviseli.

Részletes leírás

Tökéletesen kiegyensúlyozott – frissítő, ropogós és sokoldalú. Kínálatunk ékköve, és véleményünk szerint a tökéletes London Dry. Illatában, tiszta és friss, fűszeres jegyekkel. Ízében boróka, fenyő, virágos levendula, enyhe fűszer és aromás citrus illatokkal. Lecsengése citrusos, amely a tökéletes befejezést biztosítja.

Teljes leírás