Historia Dry Gin 0,7l
Historia Dry Gin 0,7l
16 190 Ft
14 570 Ft
Egységár: 20 814 Ft / l

Historia Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605540
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
16 190 Ft
14 570 Ft
Egységár: 20 814 Ft / l

A lepárló, ahol készül Somlóhegyen található, összetevőiben a boróka, kardamom, koriander, íriszgyökér és citromhéj dominál. Illatában lágy és komplex, szépen kiérezhetőek a fentebb leírt jegyek, míg ízében a citrusok vannak előkelőbb helyen.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Hallottál már a Lánchíd első hídmesteréről, aki az építmény hasába vájt lakásában élt? Egyes legendák úgy tartják, hogy még a legnagyobb viharban és fagyban is képes volt nekiveselkedni a hídnak, hogy bármilyen apró hibáját megjavítsa. Állítólag a kedvenc itala, egy saját készítésű gin tartotta melegen a legfogcsikorgatóbb időjárásban is, amiből akkor is jólesően kortyolt, amikor a kanyargó Dunában és a városra nyíló panorámában gyönyörködött otthonából. E különös történet inspirálta egy utánozhatatlan, prémium gin megalkotását s nem csak a hídmester receptjét igyekezték megtalálni, hanem palackba is akarták zárni Budapestet.

Részletes leírás

A címke szintén nagyon fontos eleme egy brandnek, így itt is egy ikonikus budapesti műemlékre a lánchídra esett a választás. Ez amellett, hogy talán az egyik legtöbbet bemutatott történelmi emlék Budapesten, az alkotó életében is nagyon fontos szerepet játszott, hiszen édesanyja sok történetet mesélt a Lánchídról és annak falában élő hídmesterről, aki a fázós, hideg téli estéken ginnel melegítette magát. A nap és hold a körforgást, a folyamatosságot és a végtelent szimbolizálja!

Teljes leírás