KiNoBiSei Kyoto Dry Gin 0,7l
KiNoBiSei Kyoto Dry Gin 0,7l
31 590 Ft
Egységár: 45 129 Ft / l

KiNoBiSei Kyoto Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 606895
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
31 590 Ft
Egységár: 45 129 Ft / l

A KI NO BI SEI ugyanazon bonyolult gyártási módszer szerint készül, mint az eredeti KI NO BI, 11 botanikai összetevőt használva, amelyeket hat különböző ízkategóriában desztillálnak, ezek a 6 fő elem. A végső terméket lepárlócsapatuk újrakalibrálta, hogy az egyes botanikai összetevők legjobbjait hozza ki a nagyobb erősség mellett. Ez a palackozás a hagyományos "Royal Navy strength" 54,5%-os alkoholfokával történik.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Kyoto Distillery-t 2014-ben hozta létre a három alapító: Noriko Kakuda Croll, David Croll és Marcin Miller. Lehet, hogy a cég még gyerekcipőben jár, de az alapítók útja a világ egyik leginnovatívabb szeszfőzdéjének felépítésére mintegy 20 évvel ezelőtt kezdődött. Noriko és David az 1990-es évek végén alapított egy whisky-importőr társaságot Tokióban, hogy az igényes japán whisky-rajongókat megismertesse a független skót lepárlóüzemek kiváló single maltjával. Ebben a minőségben találkoztak Marcin Millerrel, aki akkoriban a Whiskey Magazine szerkesztője és kiadója volt. Együtt létrehozták a magazin japán nyelvű változatát, és 2000-ben elindították a Whisky Live whiskykóstoló eseményt.

Részletes leírás

Az eredeti KI NO BI-val szemben, amely finom és gyengéd profillal rendelkezik, a KI NO BI SEI vastagabb szájérzetet és testesebb ízt kínál, ami nagyon jól működik koktélokban. A magasabb alkoholfok lehetővé teszi, hogy a KI NO BI ízprofiljának jellegzetes íze érvényesüljön. Ízben elsőre ütős, miközben megőrzi az eredeti KI NO BI tisztaságát és harmóniáját. Minden íz fokozódik, miközben kiegyensúlyozott marad. Tökéletes gin alapú koktélokhoz.

Teljes leírás