Knut Hansen Dry Gin 0,5l
Knut Hansen Dry Gin 0,5l
16 290 Ft
Egységár: 32 580 Ft / l

Knut Hansen Dry Gin 0,5l

  • Cikkszám: 604505
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
16 290 Ft
Egységár: 32 580 Ft / l

A KNUT HANSEN Dry Gin az uborka, bazsalikom és citrusfélék regionális jellegét és finoman hangolt ízvilágát jelenti, boróka és friss alma kíséretében.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 kosárérték felett!

Cégről

A Knut Hansen ötlete egy hamburgi szórakozással teli éjszaka során merült fel. Kimentek a Reeperbahnra, és megittak néhány gin&tonicot - anélkül, hogy tudták volna, a végtermék és a Knut Hansen, az öreg tengerész szelleme végig kísérte őket. Amikor végül úgy döntöttek, hogy megkockáztatják a saját ginünk elindítását és megkezdték az utat, belefektették a szívünket, a lelküket és az időket ebbe a projektbe. Egy hullámvölgyekkel teli év után és a recept sok tesztelésével olyan keveréket találtak, amely teljes mértékben megfelel a fantasztikus gin-élményekkel kapcsolatos elvárásoknak. Ma hihetetlenül büszkék arra, hogy a Knut Hansen Dry Gin-t a sajátjuknak nevezhetjk, és felkészültünk minden előttünk álló kalandra.

Részletes leírás

A Knut Hansen Dry Gin készítésénél nagy figyelmet fordítanak a részletekre a Hamburgban történő lepárlás során. A gin négyszeresen van desztillálva, csak így biztosítható a Knut Hansen Gin állandó íze. A Knut Hansen Gin összetevői egytől egyig a lepárlóhoz közeli régióból származnak: bazsalikom, érett alma, valamint a saját családi tulajdonban lévő, üvegházban termelt uborka. A botanikai készítmények kiválasztásakor a lehető legjobban gondoskodnak arról, hogy Észak-Németországból származzanak. World Gin Award 2020 arany érmes terméke!

Teljes leírás