Monkey 47 Barrel Cut 0,5l
Monkey 47 Barrel Cut 0,5l
37 090 Ft
Egységár: 74 180 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Monkey 47 Barrel Cut 0,5l

  • Cikkszám: 606500
37 090 Ft
Egységár: 74 180 Ft / l

A Monkey 47 Barrel Cut egy gondosan elkészített gin Németország Fekete-erdőjéből, fa hordókban érlelve, hogy mélységet és komplexitást kapjon. Meleg borostyánszínű, illata borókára, fűszerre és tölgyre emlékeztet. Robusztus boróka, sima tölgy és vibráló citrus kombinálódik a növényi összetettséggel egy selymes befejezésért. Az ínyenceknek tökéletes választás ez a kifinomult gin, legyen az neat, jéggel vagy koktélokban élvezve.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Részletes leírás

A Monkey 47 Barrel Cut egy különlegesen megmunkált gin, amely az iparművészet kiválóságát testesíti meg. Ez a kivételes spirit egyedülálló iterációja a híres Monkey 47 márkanévnek, amelyet kivételes minősége és összetett ízprofilja miatt ismert.
Németország Fekete-erdő régiójából származik, ahol a Monkey 47 Barrel Cut alaposan megmunkált fahordókban érlelődik, gazdag árnyalatokkal és mélységgel. Ez az érlelési folyamat egyedi karaktert ad a ginnek, ami a szokásosnál is különlegesebbé teszi.
Öntéskor a gin megragadja figyelmünket meleg borostyánszínével, utalva a várakozás izgalmas ízére. Az illat harmonikus keveréke a borókának, fűszereknek és tölgynek, finom citrusos és növényi jegyekkel a háttérben.
Az ízlelőbimbókon a Monkey 47 Barrel Cut minden kortyban szimfóniát játszik. A boróka erőteljes és hangsúlyos, kiegyensúlyozva a tölgy simaságával és a fűszerek melegével. A citrusos jegyek élénkséget és vitalitást adnak, míg a növényi alkotóelemek összetettséget és mélységet biztosítanak. Az érlelési folyamat selymességet ad a ginnnek, hosszan tartó utóízzel, ami felejthetetlen benyomást kelt.
A Monkey 47 Barrel Cut páratlanul kifinomult gin, amely a finom dolgokat értékelő, kifinomult embereknek készült. Akár neat, akár jéggel, vagy a klasszikus koktélok alapjaként élvezve.

Teljes leírás