Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin 0,5l
Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin 0,5l
19 990 Ft
Egységár: 39 980 Ft / l

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin 0,5l

  • Cikkszám: 602479
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
19 990 Ft
Egységár: 39 980 Ft / l

Kizárólag kézzel, hagyományos lepárlási módszerekkel és 100%-ban friss növényi összetevőkből készül és a Fekete-erdő lágy vizével párosul. A neve mindent elmond: pontosan 47 különböző növényi összetevő talált utat a "Monkey 47" receptjéhez. Egy olyan recept, amely természetesen gondosan őrzött titok, és csak Alexander Stein és lepárlója, Christoph Keller ismeri.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A London Dry Gin nagy brit hagyománya egyesül India fűszereivel és a Fekete-erdő nyers, érintetlen természetével. Történetünk az 1950-es években kezdődik. Madrasi diplomata fiaként és a brit légierőnél végzett pályafutása után a szerelem a szárnyparancsnokot, Montgomery Collinst a Fekete-erdő egyik elszigetelt völgyébe vonzza, ahol átveszi a "Wild Monkey" vendégházat. Itt megismerkedik a fekete-erdői gyümölcslepárlás nagy hagyományával, és – saját brit szenvedélyei utáni sóvárgásból – kifejleszt egy különleges gint, amely egészen az 1970-es évekig a „Wild Monkey” védjegyévé válik.

Részletes leírás

Született hát az ötlet, hogy a fekete-erdői lepárlók összekovácsolják partnerségüket. A Montgomery Collins Black Forest Dry Ginjének újjá kellett születnie: egy mesteri minőségű gin virágos jegyekkel, csípős citrusfélék frissességével, tiszta boróka tónusával, borsos, fűszeres szájízzel és egy lehelletnyi áfonyával, hogy megadja azt a bizonyos "je ne sais quoi"-t.

Teljes leírás