Never Never Ginache 0,5l
Never Never Ginache 0,5l
14 890 Ft
Egységár: 29 780 Ft / l

Never Never Ginache 0,5l

  • Cikkszám: 607829
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
14 890 Ft
Egységár: 29 780 Ft / l

Premium minőségű Grenache Gin, amely vörös bogyós gyümölcsökkel teli ízvilággal rendelkezik. Ragyogó, vibráló és ízletes, a Ginache-t 2022-ben Ausztrália legjobb ízesített ginje címet nyerte el.

 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Never Never Distilling Co. három olyan ember története, akiknek közös szenvedélyük van az ízek iránt, és nagy ambíciójuk van Ausztrália legizgalmasabb és leginnovatívabb ginmárkájának létrehozására. Három út, amelyek összefonódnak Dél-Ausztráliában. A Never Never az alapítók, George, Sean és Tim útjainak kereszteződésével kezdődött. Mindhárman más-más szakterületükön építettek karriert, George és Tim a pénzügyek területén Sydneyben, illetve Londonban. Miközben Sean a Diageo Reserve portfóliójának márkanagyköveteként dolgozott. Mindhárman kapcsolatban álltak Adelaide-dal, és innen indult a közös utazás.

 

Részletes leírás

Egy korty, és elragad! A Grenache Gin egy lédús, gyümölcsös robbanás a bogyós gyümölcsök ízével. A McLaren Vale-ben termesztett kiváló minőségű grenache szőlőt órákkal azelőtt szedik és zúzzák, mielőtt hozzáadják a díjnyertes Triple Juniper Ginhez. Ezután akár egy hónapig a héjon hagyják, hogy gazdag ízét és színét kifejthesse, mielőtt préselik, szűrik és palackozzák.  Az ízegyek a málnától egészen a sötét szilváig és fahéjig terjednek.

Fogyasztható tisztán jéggel, egy kevés tonikkal, citrommal is egy finom rózsaszín gin spritz készítése céljából!

Teljes leírás