Never Never Juniper Freak 0,5l
Never Never Juniper Freak 0,5l
17 090 Ft
Egységár: 34 180 Ft / l

Never Never Juniper Freak 0,5l

  • Cikkszám: 607828
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
17 090 Ft
Egységár: 34 180 Ft / l

A Juniper Freak Gin koncentrálja a boróka karakterét és felhasználja ahhoz, hogy gazdagabb, merészebb Navy Gint hozzon létre. Ausztrália egyetlen évjáratos ginje, ami a kiemelkedő minőségű borókát ünnepli.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A Never Never Distilling Co. az ízek iránti közös szenvedélyből és Ausztrália legizgalmasabb és leginnovatívabb gin-márkájának megteremtésére irányuló magas ambíciókból eredő története. A termék összegzése három barát különálló utazásaiknak, három különböző ösvénynek, amelyek Dél-Ausztráliában fonódnak össze.
 

Részletes leírás

Az előző évi boróka aratás gazdag, navy-erősségű kifejezése.  

 

Mivel ez egy vintage gin, minden kiadás finom eltéréseket mutat az ízjegyekben és a jellegben évről évre. A vintage fontos, mert kiemeli, hogy a frissesség vezérli a boróka karaktert, amelyet meg akarunk őrizni a Juniper Freak Gin-ben. A hivatalos Navy erősségű, 58%-os palackozásnak köszönhetően ez a gin hosszú, összetett és intenzív. 

 

A Juniper Freak egy igazi szörnyetege a ginnek, merész fenyő- és földi angélikával, ami miatt annyira szeretjük a gin-tonikban. Egyszerű és túláradó ízzel.   

 

Fekete öves gin fogyasztóknak grapefruittal és rozmaringgal, valamint Fentimans Indian tonikkal ajánljuk. 

Teljes leírás