No.3 London Dry Gin 0,7l
No.3 London Dry Gin 0,7l
19 990 Ft
Egységár: 28 557 Ft / l

No.3 London Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 602421
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
19 990 Ft
Egységár: 28 557 Ft / l

Klasszikus stílusú, ropogós ízű és gyönyörűen sima állagú. 3 fő íz legfrissebb egyensúlya; Boróka, citrusok és fűszerek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Két évbe telt megalkotni remekművüket, mesteri lepárlókkal, kiváló mixológusokkal és Dr. David Cluttonnal – akinek világon egyedülállóként, PhD fokozata van ginből. Hónapokat töltöttek a legjobb botanikai anyagok kiválasztásával, hogy megalkossák az igazán klasszikus London Dry Gint. Szigorú követelményeik teljesítése érdekében egy egyedülálló, 100 éves, téglával burkolt rézüstben desztillálják le szeszes italukat és növényeiket, amely még mindig Hollandiában – a gin hazájában – található. A legjobb alapanyagokkal, a világ vezető ginszakértőinek know-how-jával és kitartásával megalkották a No.3 Gint.

Részletes leírás

Illat: Világos, ropogós és friss, boróka felemelő fogadtatásával. Íz: Boróka az előtérben, amit virágos jegyek és fűszeres, meleg kardamom támogat. Rengeteg citrusos 'zing', kiegészítve a koriander gyömbéres fűszerességével. Lecsengés: Az angelica gyökér földes szárazsága zárja.

Teljes leírás